Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.be

Billie's plekje

Vandaag is het carnaval in de crèche. Mama gaf jouw spaanse outfit mee! Dus je ziet er vandaag uit als een echte senòrita! Ik ben er van overtuigd dat je een leuke dag zal hebben, want jullie gaan dansen en zingen, krijgen lekkere chocoladecake en fruitsap, kortom het is feest vandaag!
Wanneer ik jou kwam halen bij de kindjes hadden ze jou een beetje geschminkt; je zag er geweldig goed uit! Je was wel beremoe van zo’n carnavalsdagje, en moe maar voldaan lag je op tijd in bed. Je bleef slapen bij bonnie en peeps, want mama en papa moesten 's avonds weg. Maar ook al was je zo moe, echt geweldig had je niet geslapen, want je had veel last van een verstopt neusje, en lopende oogjes. Bonnie en peeps hebben je lekker vertroeteld in de hoop dat het snel over ging.

Billie inschrijven in schooltje!

27 februari 2012 - Billie inschrijven in school
Billie’tje moet vandaag al worden ingeschreven in haar toekomstig schooltje. Papa stond al om 7.15 uur aan de schoolpoort, zodat we op tijd waren om een plaatsje te bemachtigen. Er bleken nog 31 plaatsen vrij te zijn, en papa was nummer 13. We hadden dus geluk, en konden zeker zijn van een plaatsje voor onze kleine meid. Billie en mama waren rond 8 uur aangekomen aan de school. Een kwartiertje daarna ging de schoolpoort open, konden we binnen en kregen we een woordje uitleg van de directeur. Daarna vulden wel allerlei documenten in en kregen we een bewijs van inschrijving mee. Na de kerstvakantie (in 2013), mag jouw grote zus starten in de peuterklas. Maar vooraleer we zover zijn, nemen we alle momenten die we zoveel mogelijk samen kunnen zijn nog lekker mee! Voor mama hoeft het hélemaal niet te snel te gaan!

Bezoekje brengen aan jouw toekomstige schooltje

Mama krijgt al lichtjes de kriebels wanneer ze er nog maar aan denkt dat jij volgend jaar al naar school moet beginnen gaan. Ok, ik weet het, 't is nog een volledig jaar wachten, maar toch ... Het gaat allemaal zo snel! Vandaag, maandag 23 januari 2012, brengen we een bezoekje aan jouw schooltje. Papa en mama willen eens gaan kijken hoe de klasjes er uit zien, de werking van de school is, enz. Billie was maar kalm en keek de boel rustig af, en hield zich goed vast aan papa. En mama, ja, die wou er nog niet aan denken dat jij hier al zou rondlopen. Maar je weet ook, dat we jou enkel en alleen naar een schooltje zouden laten gaan waar we ons goed bij voelen. De klasjes zien er leuk uit, en de school zelf is niet al té groot. Dat lijkt ons wel goed om jou daar te laten beginnen. Jouw nichtjes, Raïna, Lore en Emma gaan daar nu ook! We zijn er van overtuigd dat je het er wel naar jouw zin zal hebben. Maar laat ons nu nog maar lekker genieten eerst van al die momenten die we samen nog kunnen meepakken. Ly Billie xxx

Op controle en vertrek naar de Ardennen

In de voormiddag gaan we eerst nog eens naar jouw broer/zus kijken en luisteren bij de dokter. Wanneer we daar van komen, laadt papa de auto nog een beetje in, want in de namiddag vertrekken we naar de Ardennen om Nieuwjaar te vieren. We hebben er alleszins reuzeveel zin in en kijken er enorm naar uit om een hele week van jou te genieten! We zullen allerlei leuke dingen doen, en er zijn uiteraard ook kindjes genoeg waar jij jou mee kan amuseren. Het wordt vast een superleuke week voor iedereen!

Kerstdag

Vandaag vertellen we het goeie nieuws aan mama's familie! Ook Billie steelt vandaag de show in haar nieuwe t-shirtje!

Kerstavond

Vanavond vertellen we aan papa's familie dat Billie grote zus wordt! Billie'ke zal een t-shirtje dragen met daarop een gezinnetje van 4!

vorige 1 2 3 volgende